На 30.05 2023г. децата от група Пътешественици от ДГ Космонавт

...
На 30.05 2023г. децата от група Пътешественици от ДГ Космонавт
Коментари Харесай

Децата от детска градина ДГ “Космонавт“ с тържество по случай завършването си

На 30.05 2023г. децата от група " Пътешественици " от ДГ " Космонавт " и техните учители приготвиха необикновено празненство по случай последният ден на децата в детската градина. Гости на празника бяха кмета на регион Северен Стоян Алексиев, Директора на ДГ " Космонавт " - Десислава Тотева, която раздаде свидетелствата на бъдещите първокласници и им пожела " На добър час! ". Господин Алексиев сервира благодарности и цветя на всички дами от екипа и прочете благодарствено писмо към тях от Силвия Митрова - родител на дете от групата. 
Прочетете още
С питка в ръце, учителите Анна Генчева и Марина Маринова предадоха щафетата на сътрудниците си от учебните заведения, които ще поемат децата в първи клас. Децата демонстрираха доста познания - отгатваха гатанки за геометрични фигури, споделяха поговорки, играха занимателни игри, пееха песни и най-много се забавляваха! Родителите от своя страна сервираха своите  благодарности, цветя и дарове към учителите на групата и асистент възпитателя - Гергана Манева. Изказваме своите благодарности към шефа на СУ " Никола Вапцаров "   Стратиев, който даде с удоволствие физкултурния салон.           

" Повода да ви върви благи мои деца, по този начин както денят е дъждовен, с лекост да постигате всичко и големи триумфи в учебно заведение! "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР