На 3-ти декември се проведевторото издание на екстремното състезание Екстрийм

...
На 3-ти декември се проведевторото издание на екстремното състезание Екстрийм
Коментари Харесай

Екстрийм Ендуро Крупник 2022г. предизвика огромен интерес за участници от цялата страна

На 3-ти декември се проведевторото издание на рисковото съревнование " Екстрийм Ендуро Крупник 2022г. " в село Крупник, община Симитли

И тази година " Екстрийм Ендуро Крупник " мина под патронажа на кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който благодари на момчетата от Крупник, които още веднъж поставиха доста старания за организацията на рисковото съревнование.В конкуренцията се включиха над 220 участника от цялата страна, като над 110 от тях съумяха да преминат цялото трасе и да финишират. Първи на старта мина 22 - годишният Любомир Иванов, който мина трасето за няколко часа. Той бе персонално награден от кмета на община Симитли Апостол Апостолов.Припомняме, че в първото издание на Екстрийм Ендуро Крупник малко не доближи на Любомир Иванов, защото получи санкции поради липса на контролни марки.

С купата " Най - млад участник " в тази годишното издание още веднъж може да се похвали Любомир Синев. Наградата му бе връчена от Иван Спасов.

За „ Най – възрастен участник “ премията бе присъдена на Евгени Цонев.За „ Най - огромен Екстремист “ бе определен Огнян Митов, а премията му бе връчена от Виолета Моралиева.

За пета позиция получи премия Николай Славов с № 180, която му бе връчена от Радослав Христов.

Един от уредниците на спортното събитие Мирослав Димитров, връчи оценката на класиралия се на четвърта позиция - Тихомир Кузнов с № 97.

Трето място отиде при Кристиян Петров № 140, който бе награден от ръководителя на Общински съвет - Симитли Вилимир Александров.

Иванка Чакалска, кмет на село Крупник, връчи оценката на класиралия се на второ място Станислав Кирилов № 112.

Специална премия от страна на уредниците от село Крупник за цялостна поддръжка бе присъдена на кмета на община Симитли Апостол Апостолов.

За спомен от второто издание на Екстрийм Ендуро Крупник 2022г, всички участници и посетители имаха опция да си купят специфични тениски с логото на надпреварата.

Добре маркираното трасе, което тази година бе по-дълго от миналогодишното, както и цялостната организация за реализирането на надпреварата бе високо оценено от всички присъстващи.Специални благодарности бяха изказани към уредниците на надпреварата, а точно кмета на община Симитли Апостол Апостолов, Мирослав Димитров, Радослав Траянов, Иван Спасов, Радослав Христов, Иван Зографски, както и към кмета на село Крупник Иванка Чакалска.

За оказаното подпомагане и организацията, която бяха основали за застраховане реда и сигурността по време на спортната конкуренция, кметът Апостолов благодари и изрече благодарности към Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград и Спешен център – Благоевград.

Екстрийм Ендуро Крупник, с помощта на уредниците Мирослав Димитров, Радослав Траянов и Радослав Христов съумя да набере доста мощ и мощност, което способства за огромен интерес на участниците от цялата страна и сполучливо отразяване на рисковото съревнование в спортния календар на община Симитли.

След края на надпреварата, което продължи няколко часа, най – положителните състезатели получиха специфични награди,

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР