На 27 –ми октомври след полунощ в Трявна изгаря автомивка

...
На 27 –ми октомври след полунощ в Трявна изгаря автомивка
Коментари Харесай

Граждански протест в Трявна призовава - не купувайте от подпалвачите!

На 27 –ми октомври след среднощ в Трявна изгаря автомивка в града. Михаела Цачева, другарка на притежателя, твърди, че става въпрос за тенденциозен палеж след закани и се захваща с организирането на митинг, който ще се състои довечера в Трявна. В обществените мрежи тя споделя:

" За да разберете какво се е случило, ще ви опиша малко повече за мен. Аз съм израснала в този град, родителите ми живеят и изкарват прехраната си тук. Тук се срещнах и пребивавам с индивида, с който възнамерявам да изградя свое семейство - Дилян Личев ”.

„ И както знаете, в случаите на тенденциозен палеж, разкриването на причинителите и поръчителите е съвсем невероятно. Ние не разчитаме на съда да приложи закона, НАШАТА НАДЕЖДА Е ВЪВ Върховен административен съд да дадете своята МОРАЛНА ПРИСЪДА " – прикани тя и т.к. имената им, съгласно нея, са обществена загадка, прикани тревненци да не употребяват техните услуги и да не купуват от техните обекти:

" Тези хора неколкократно прилагаха разнообразни форми на тормоз към Дилян, във връзка на общия им предмет на активност - вулканизация и автомивка. Това се състоеше в закани за побой, нахлуване в персоналното му пространство и подаване на анонимни тъжби до институциите. Но защото фамилиите ни са ни възпитали в това да изкарваме парите си с почтен труд и достолепие, не дадохме публичност на тези събития до през днешния ден. Смятахме, че трудът би трябвало да приказва вместо думите, до момента в който той не ни беше лишен тази заран. Оставям на вас заключенията и причинно следствени разбори, кой може да е виновен за този пожар, запалил фантазиите на един 25-годишен човек и ви апелирам да изразите гражданската си позиция, с цел да не позволим тези човеци да разрушават и нечии други фантазии. Как може да се случи това? Въпросните господа са свързани със собствеността и ръководството на няколко обекта в града. Апелирам всеки един от вас, който чете този пост, да вземе решение за себе си, дали желае да остави почтено изкараните си пари в ръцете на тези хора ".

В звуковия файл Михаела Цачева споделя пред Дарик радио.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР