На 25 април по инициатива на Областна дирекция /ОД/ на

...
На 25 април по инициатива на Областна дирекция /ОД/ на
Коментари Харесай

Областната дирекция на МВР на среща с обществеността в Генерал Тошево

На 25 април по самодейност на Областна дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи Добрич, в гр. Генерал Тошево , се организира работна среща . На нея участваха близо 80 души – кметове и кметски наместници на села, шефове на просветителни и обществени институции, секретари на читалища от цялата община и представители на разнообразни институции. В събитието се включиха още кметът на Община Генерал Тошево Валентин Димитров , старши комисар Красен Торимацов от ОД на Министерство на вътрешните работи в Добрич, началникът на Районно ръководство /РУ/ „ Полиция “ в града основен контрольор Красимир Манолов и основен контрольор Пламен Тодоров от бранш „ Охранителна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи в Добрич.

Основният акцент на срещата беше подложен върху положението и динамичността на оперативната конюнктура на територията на общината , спецификата на локалната престъпност , пътната сигурност и сигурност и други Сериозно внимание за следващ път беше отделено и на предварителната защита против така наречен „ ало измамници “ , където огромна роля имат и самите кметове на дребни обитаеми места. През последните месеци на жители са раздадени близо 600 листовки. Те подчертават върху заплахите от телефонните измами и методите за предотвратяване от тях. Бяха разисквани и рисковете при ръководство на електрически скутери, тротинетки и триколки.

В края на срещата участниците в нея се ангажираха да положат общи старания в посока понижаване риска от закононарушения . Работното съвещание приключи с вярата за положително съдействие сред всички страни в интерес на жителите на общината.

В Шумен: 35-годишен мъж е с коклюш

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР