На 21 и 22 октомври в спортна зала Арена Русе

...
На 21 и 22 октомври в спортна зала Арена Русе
Коментари Харесай

Над 400 танцови двойки ще вземат участие в Международния турнир по спортни танци в Русе

На 21 и 22 октомври в спортна зала „ Арена Русе ” ще се организира тридесет и седмото издание на Международния шампионат по спортни танци WDSF International Open “Rousse 2023 ”. Това стана ясно на днешната конференция, провела се в Заседателна зала в постройката на Община Русе.

Състезанието е проведено от Спортен клуб „ Настроение ” и от Община Русе, и е за Купата на кмета. Включено е в формалния състезателен календар на Българската федерация по спортни танци /БФСТ/ и в формалния състезателен календар на Световната федерация по спортни танци / WDSF /.

Заявените до тук танцови двойки към този момент са над 400 от 14 страни,като се чака техниятброй да нарасне до крайната дата за регистрация – 20 октомври. Съдиите в шампионата са от 15 националности, а присъединяване в него са декларирали и доста двойки от топ 50 на международната класация. Турнирът е координиран с БФСТ и носи точки на участниците, като от българска страна право на присъединяване имат състезателите, картотекирани във Федерацията за 2023 година.

Повече детайлности за шампионата можете да намерите на уеб страницата на Спортен клуб „ Настроение “: http://www.danceclub-nastroenie.com/tournaments/2023/.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР