На 12 януари Германия заяви, че ще се намеси от

...
На 12 януари Германия заяви, че ще се намеси от
Коментари Харесай

Намибия, Газа и лицемерието на Германия относно геноцида

На 12 януари Германия съобщи, че ще се намеси от името на Израел в делото за геноцид, заведено против нея от Южна Африка в Международния съд (ICJ) за войната против Газа.

„ Германското държавно управление твърдо и категорично отхвърля обвиняването в геноцид, което в този момент е отправено против Израел пред Международния съд. Това обвиняване няма никакво съображение “, сподели представител на немското държавно управление в изказване, като упрекна Южна Африка в „ политизиране “ на геноцида.

„ С оглед на историята на Германия, закононарушенията против човечеството и Шоа [геноцида над евреите под немския нацистки режим по време на Втората международна война, Околокоста], държавното управление е изключително ангажирано с геноцида на Организация на обединените нации спогодба “, добави представителят.

Съобщението, което шокиращо загатна, че Германия схваща по-добре конвенцията от която и да е друга нация заради отговорността си за геноцида, довел до нейното забременяване, провокира необятно публикуван яд в доста ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР