Моята градина ежегодно радва с отлична реколта от краставици, които

...
Моята градина ежегодно радва с отлична реколта от краставици, които
Коментари Харесай

Мъдър съсед ми препоръча: „Краставиците наистина обичат каша.“ Давам я вече 3 години и реколтата винаги е голяма

Моята градина годишно радва с отлична годишна продукция от краставици, които се отличават с хрупкав усет и здрав тип. Отдавам този триумф на потреблението на специфичен тор – каша. Както един път ми сподели умел комшия, кашата има превъзходен резултат освен върху хората, само че и върху растенията.

Защо да употребявате каша?

Кашата съдържа доста потребни детайли, в това число желязо и аминокиселини, както и микро- и макроелементи. Основата на този тор е дрождите, които имат удобен резултат върху доста култури, изключително краставиците.

Използването на каша подтиква растежа на растенията, покачва устойчивостта им към заболявания и неподходящи климатични условия. Краставиците стартират да дават плодове по-рано от нормално и не престават да дават изобилни реколти дълго време.

Кашата е подобаваща освен за възрастни растения, само че и за поддържане на разсад, както и за предварителна обработка на семена преди засаждане. Този артикул също по този начин оказва помощ за възстановяване на плодородието на почвата.

Как да използваме каша?

Торенето с каша нормално се прави по коренов способ, за предпочитане вечер. Препоръчително е лехите да се напоят добре преди наторяване. Достатъчно е да извършите до три такива процедури на сезон.

Как се подготвя каша?
Препоръчвам две изпитани предписания:

1.Вземете 10-литрова кофа, изсипете топла вода в нея и прибавете 10-15 грама суха квас и 60-80 грама захар. Разбъркайте добре и оставете да престои 5-6 часа. Преди приложимост разредете разтвора с вода в съответствие 1:10 и го изсипете под корена на всяко растение, като изразходвате 1 литър на шубрак.

2. Залейте 1 кг натрошен самун в 10 литра топла вода и оставете за едно денонощие. След това прибавете 300 грама дървесна пепел, разбъркайте добре и прецедете. Получената течност се разрежда с вода в съответствие 1:4 и се прави кореново

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР