Моят женен любовник иска да бъде с мен, но не

...
Моят женен любовник иска да бъде с мен, но не
Коментари Харесай

Любовникът ми е женен и иска да бъде с мен, но жена му го изнудва

Моят женен ухажор желае да бъде с мен, само че не може да напусне жена си, тъй като тя желае да му попречи да вижда децата си.

Това ме вбесява. Главата ми споделя да приключа връзката, само че сърцето ми желае да продължим дружно, тъй като доста го обичам. Чувствам се заклещена и в обърканост. Това е в резюме моята история.

Аз съм на 28 години, а той на 35. Той има две деца, които са на четири и шест години.

 невярност

Аферата ни стартира преди една година, откакто се запознахме на работа. И двамата работим в една и съща таксиметрова компания, той като водач, а аз съм админ. Настроени сме на една и съща вълна, смеем се дружно и всичко сред нас стартира като положително другарство.

Той ми сподели, че е женен през цялото време и в никакъв случай не е крил нищо от мен. Но когато се опознахме, той ми довери какъв брой е трагичен с брака си.

Разказа ми, че в никакъв случай не е възнамерявал да се ожени за брачната половинка си, само че тя забременяла със сина им и той постъпил вярно, надявайки се, че нещата ще се подобрят.
Но двамата нямат нищо общо между тях, непрекъснато се карат и даже не спят дружно. 

Знам, че той не ме лъже. Вярвам му на 100 %.

 невярност

Преди да си легнем минаха няколко месеца. Сексът с него се оказа наелектризиращ - по този начин, както е, когато си с някого, с който си допадаш.

Той ми сподели, че ме обича и че желае да напусне брачната половинка си. Но когато се пробва да приказва с нея за разлъка, тя споделя, че ще направи по този начин, че той в никакъв случай повече да не види децата си.

Това е единствената мощ, която тя има над него. Какво да върша? Толкова доста желая да е единствено мой.
Допитах се до мнение на психолог и ето какво ме посъветва той:

" Не можеш да го принудиш да напусне жена си. Децата му са доста дребни. Ако той изчака, до момента в който те станат възрастни или даже младежи, с цел да си тръгне от нея, ще бъдете към този момент на четиридесет години.
Съпругата му го изнудва прочувствено. Тя не може да му попречи да се вижда с децата си от завист.

 невярност

Ако бракът им е завършил, оставането не е най-хубавият ход за децата, които ще усещат непрекъснато напрежението сред родителите си.
Запомни, че по закон има право на достъп до тях.

Кажи му самичък да реши дефинитивно дали да остане със брачната половинка си или да я напусне. Но му дай ясно да се разбере, че не можеш да бъдеш с него, в случай че той не се раздели с жена си. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР