Москва имаше желание да преговаря с Украйна в първите месеци

...
Москва имаше желание да преговаря с Украйна в първите месеци
Коментари Харесай

Лавров от Претория: Западът попречи на Украйна да преговаря

Москва имаше предпочитание да договаря с Украйна в първите месеци на войната, само че Съединени американски щати и други западни страни посъветваха Киев да не го прави , сподели съветският външен министър Сергей Лавров по време на визитата си в Южна Африка, предава Associated Press.

Миналата година, че страната му е подготвена за договаряния, само че западните съдружници на Украйна са попречили това да се случи.

" Известно е, че ние подкрепихме при започване на специфичната военна интервенция и до края на март ", сподели Лавров.

" Добре знае се и беше оповестено намерено, че нашите американски, английски и някои европейски сътрудници споделиха на Украйна, че е прекомерно рано за договорка и съглашението, което беше съвсем контрактувано, в никакъв случай не беше разисквано съществено от режима в Киев. "

Русия неведнъж е да се отдръпна изцяло от Украйна като изискване за всевъзможни договаряния. Президентът Джо Байдън уточни, че би бил подготвен да беседва с Путин, в случай че съветският водач показва, че съществено желае да постави завършек на нашествието.
 Русия уточни изискванията за договаряния с Украйна
Русия уточни изискванията за договаряния с Украйна

Москва е решена да реализира задачите си

за диалози с сътрудника си от тази страна Наледи Пандор, в опит за подсилване на връзките с най-развитата страна в Африка и исторически съдружник на Русия на фона на продължаващия спор в Украйна.

Припомняме, че Претория заявява безпристрастност във връзка с спора в Украйна и се въздържа от гласоподаване по резолюциите на Организация на обединените нации, като в същото време поддържа близки връзки с Русия, като се има поради, че ръководещият Африкански народен конгрес беше подкрепян от руския съюз още когато беше освободително придвижване, противопоставящо се на ръководството на бялото малцинство .

Лавров се срещна с Пандор в южноафриканската столица и се чака да посети и други африкански страни по време на обиколката си. Това е второто посещаване на Лавров в Африка в границите на шест месеца, събирайки поддръжка за съветската позиция.
 Лавров отсече: Преговори с Украйна против признаването на анексираните територии
Лавров отсече: Преговори с Украйна против признаването на анексираните територии

Русия ще завоюва войната с самообладание и неизменност, съгласно първия посланик
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР