МОНТПЕЛИЕР, Вирджиния (AP) — Две от общностите във Върмонт, най-тежко

...
МОНТПЕЛИЕР, Вирджиния (AP) — Две от общностите във Върмонт, най-тежко
Коментари Харесай

2 общности във Върмонт, опустошени от лятното наводнение, търсят 3,5 милиона долара за възстановяване на домове за жертвите

МОНТПЕЛИЕР, Вирджиния (AP) — Две от общностите във Върмонт, най-тежко наранени от пагубните наводнения през предишното лято, желаеха 3,5 милиона $ държавно финансиране за повишение 20 жилища в Баре и столицата Монпелие за жертвите на наводнения, които към момента се нуждаят от безвредни места за живеене, до момента в който страната се бори с жилищната рецесия.

Много, чиито домове са били доста развалени или изгубени, към момента се възвръщат и спасяването на къщи е доста по-евтино от построяването на нови, споделиха те на конференция в Statehouse.

„ Това е незабавна молба. Това са хора, живеещи – доста – тук-там, които не са изцяло безвредни, само че нямат къде другаде да отидат “, сподели градският шеф на Баре Никола Стореликастро. А тези, които търсят изкупуване от държавното управление, няма да знаят скоро дали това ще се случи, споделиха чиновници.

„ Имаме хора, които живеят в рискови обстановки, които не могат да чакат толкоз дълго “, сподели градският шеф на Монпелие Бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР