Момче от Северна Каролина вероятно е починало от задушаване в

...
Момче от Северна Каролина вероятно е починало от задушаване в
Коментари Харесай

Служители в Северна Каролина разкриват възможна причина за смъртта на момче, 12, намерено мъртво в лагер за терапия в дивата природа

Момче от Северна Каролина евентуално е умряло от задушаване в палатка в лагер за терапия в дивата природа за проблематични младежи след чиновниците не са съумели да го ревизират, съгласно щатски отчет, оповестен във вторник.

Персоналът на Trails Carolina, ситуиран в езерото Токсауей в западната част на щата, сподели на Министерството на здравеопазването на Северна Каролина и чиновници на Human Services (NCDHHS), че 12-годишно момче, което беше открито мъртво на 3 февруари, откакто е било в лагера за по-малко от ден, евентуално се е задушило в палатката си, Декларация за дефекти и проект за промяна от Севера Отделът за контролиране на здравните услуги на Каролина гласи.

Един член на личния състав отговори с „ да “, когато го попитаха: „ [С]мислите ли, че се е задушил? “ отчетът от 88 страници се показва.

На момчето е казано да спи в бивак - или дребна палатка за един човек - в каюта в лагера. Ципът на бивака явно се е счупил и личният състав е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР