Молдовските власти отказаха влизането на Горан Брегович и неговата група

...
Молдовските власти отказаха влизането на Горан Брегович и неговата група
Коментари Харесай

Брегович кацна в Кишинев, Молдова не му разреши да влезе в страната

Молдовските управляващи отхвърлиха влизането на Горан Брегович и неговата група в страната. Дори откакто те кацнаха на интернационалното летище в Кишинев, уредниците на фестивала Gustar, провеждащ се в страната, оповестиха за този непредвиден поврат.

Съобщението, оповестено в формалната страница на уредниците в обществените мрежи, показва страдание за протичащото се и разкрива, че нито фестивалните уредници, нито самите реализатори имат надзор върху обстановката. В него се отразява, че органите в Молдова не разрешили влизането на музикантите в страната, макар че те са пристигнали на летището в Кишинев.
-->
Горан Брегович персонално се извинява към своите фенове и показва, че ще направи всичко допустимо, с цел да предотврати сходни произшествия в бъдеще. Той показва отчаяние от случилото се и акцентира, че в никакъв случай преди не е се сблъсквал с сходни компликации по време на пътуванията си в цяла Европа. Брегович твърди, че дружно с екипа си ще предприеме нужните стъпки, с цел да подсигурява, че идващите му изяви в Молдова няма да се изправят пред сходни трудности, съобщи " Фокус ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР