Може някога пак да се съберем с Такис, знам ли?!

...
Може някога пак да се съберем с Такис, знам ли?!
Коментари Харесай

Взрив!! Наталия Кобилкина забърса "агне": Много ми е гот, не ща да чувам за бракове! (ето какво разкри и за Такис)

" Може в миналото отново да се съберем с Такис, знам ли?! Като одъртеем да вземем за пример и си създадем трансформациите. Засега обаче това е невероятно, не го желая и ми е отлично по този начин. Кой като мен - с младо гадже, обич, нехаен живот и обилие ", хвали се Наталия Кобилкина.

Рускинята забърса ужасно " агнешко ", което несъмнено няма и 30 години, а тя самата преди дни навърши 40. Кобилкина е безапелационна, че е живяла в бракове цели 19 години от живота си и не желае да пропилее в тях даже ден повече.

Първият й брак траял 11 години, само че химията изчезнала и те се развели. С Такис пък били дружно 9 лета, само че някак не съумели да си загърбят изцяло егото и да създадат нужните промени в себе си, с цел да останат дружно щастливи. Били обаче щастливи поотделно и даже постоянно се виждали.

" Да, с Такис сме доста близки, доста ни е хубаво дружно, че и на вечери си вървим. Говорим си, смеем се, грижим се напълно дружно за детето като си разпределяме отговорностите и отговорностите. И с двамата си съпрузи съм в отлични връзки, само че не беше елементарно и не стана от " въздуха ". Трябваше да го отработим, да го упражняваме, само че успяхме ", споделя Кобилкина.

Тя се хвали, че в този момент като че ли живее в приказка и се радва, както на мъжете, по този начин и на свободата си.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР