Множество предупреждения за наводнения бяха издадени след поройни дъждове, които

...
Множество предупреждения за наводнения бяха издадени след поройни дъждове, които
Коментари Харесай

Всеки град в Обединеното кралство е изложен на риск от наводнения този уикенд, тъй като британците предупредиха за хаос при пътуванията - пълен списък

Множество предизвестия за наводнения бяха издадени след поройни дъждове, които доведоха до повишаване на речните равнища и рискови повърхностни води, оставени след себе си.

В момента има 30 предизвестия за наводнения в Южна Англия, в това число Кентърбъри, Суиндън и Кеймбридж, както и Лутън и Уинчестър. Докато останалата част от страната няма никакви предизвестия, е издадено уведомление, с цел да се подсигурява, че локалните поданици са подготвени да работят при положение на мощен дъжд.

Наводненията са евентуални довечера, защото се чакат съвсем едномесечни превалявания удариха Обединеното кралство единствено за няколко часа, сподели Метеорологичната работа. В мощ са жълти метеорологични предизвестия за гръмотевични стихии и дъжд през цялата вечер, защото метеорологичната работа е загрижена за спиране на пътуването и инфраструктурата. Вероятна е загуба на зареждане, домове и предприятия могат да бъдат развалени, а градушката и светкавицата ще станат рискови за мнозина.

В своя уеб страница м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР