Многото почивни дни, атрактивните цени и възможностите за туризъм, които

...
Многото почивни дни, атрактивните цени и възможностите за туризъм, които
Коментари Харесай

Нашествие на туристи в Созопол за Великден

Многото почивни дни, атрактивните цени и опциите за туризъм, които предлага морският град, накараха доста хора да го изберат за дестинация на светлия празник

Български туристи ще изпълнят Созопол по време на Великден. Многото почивни дни, атрактивните цени и опциите за туризъм, които предлага морският град, накараха доста хора да го изберат за дестинация при започване на май. Много от хотелите към този момент работят, а други се готвят да отворят порти идната седмица, като огромна част от легловата база към този момент е запълнена, сочи инспекция на Флагман.бг. 

Общината също е в трескава подготовка за посрещане на първите за годината туристи. В момента се обновява инфраструктурата, благоустрояват се пешеходните зони и зелените площи в целия град, както и в прилежащия Черноморец. 

Интерес към Созопол има както от българи, по този начин и от чужденци. И дребното полети до бургаското летище ще са цялостни с искащи да посетят Южното Черноморие по време на празничните дни. 

Кметът Тихомир Янакиев заяви, че стартират да се връщат туристи от скандинавските страни, Англия, Германия и други

Според хотелиерите огромният интерес се дължи на атрактивните цени на туристическите пакети и съвпадането на Великденските с майските празници. 

 
 В целия град се обновява инфраструктурата  Голяма част от зелените площи в града към този момент са окосени
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР