Много рецепти за индийско къри като тика масала и пиле

...
Много рецепти за индийско къри като тика масала и пиле
Коментари Харесай

Смесените кашу придават на това вдъхновено от тика масала вегетарианско къри кремообразно тяло без сметана

Много предписания за индийско къри като тика масала и пиле с масло изискват значителни количества масло, кисело мляко и сметана, с цел да им придадат богат, приемлив усет. текстура. За по-лека вегетарианска интерпретация на класическото ядене за у дома, месестите гъби кремини заменят пилешкото, а пюрираните кашу съставляват основата на кърито.

В тази рецепта от нашата книга „ Гответе каквото имате “, която притегля върху телчета за килер, с цел да сглобим лесни ястия за делнични вечери, размекваме кашуто в малко вода, след което ги блендираме до гладкост, с цел да създадем пюре, което придава кремообразна текстура, без да прави ястието тежко.

След това пюрето се готви с ароматна примес от лук, чесън, джинджифил, гарам масала и червен пипер, до момента в който стартира да покафенява, концентрирайки усетите. Добавят се домати от консерва и вода, с цел да се освободят всички покафенели части и да се подсигурява, че няма да остане усет в тигана. Кремини гъбите се задушават, до момента в който омекнат и сосът стане кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР