Много неправомерно и неправилно са похарчени много пари, неотчитайки доклада

...
Много неправомерно и неправилно са похарчени много пари, неотчитайки доклада
Коментари Харесай

Борисов: Много неправомерно и неправилно са похарчени много пари, без да се отчита доклада на МВФ

Много непозволено и погрешно са изхарчени доста пари, неотчитайки отчета на МВФ, на апелите на некоалицията да се харчи рационално, чакаме да ни каже новият финансов министър. Приходната организация остана да работи, с цел да няма опрощение, че някой им в пречил. Рано или късно истината става ясно, някой път с огорчение откриваме какво е правено и по какъв начин се е правено. Години се забавиха в развиването на България. Това съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ. 

Аз съм корав последовател на машинното гласоподаване. Ще направя всичко допустимо машините за гласоподаване да останат, сподели още той пред медиите в Народното събрание. " Ние от ГЕРБ не замерваме никого (с компромати, бел. ред.), а всеки ден ни се дават мотиви за това, сподели още Борисов в отговор на летящите от всички страни репортерски въпроси. По думите му Народното събрание не е правосъдна институция или такава, която да дава присъди.
 
Първите въпроси, които медиите му зададоха бяха свързани с обиска в офисите на депутата от Политическа партия - Демократична България Настимир Ананиев в сряда. " Не мога да разясня нещо, което е на белгийската прокуратура. Аз единствено мога да кажа, че е хубаво постоянно да се изчаква да се разбере защо става въпрос и тогава да се реагира ", отговори Борисов.
 
Според Борисов Народното събрание ще работи още 2-3 седмици, а след това ще излезе във почивка поради изборите. " В две сфери - защитата и енергетиката, имаме да свършим доста неща ", уточни водачът на ГЕРБ.
 
Запитан дали познава назначения за и.д основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Борисов отговори негативно. " Подкрепях Живко Коцев поради Атанас Атанасов, в този момент към този момент ще се вардя да споделям кого поддържам ", добави той.
 
На въпрос кой е претендентът на партията за омбудсман Борисов сподели, че още нямат подобен.
Лидерът на ГЕРБ, който е и някогашен кмет на София, бе запитан за проблемите със завода за отпадък и има ли заплаха София да остане мръсна. Не, отговори малко той. Но след това добави, атакувайки " спасителите на София ": " Как 10 години нямаше никакъв проблем, а в този момент се явиха внезапно за 5 месеца всички проблеми?! Нали я избавиха (София) от нас, а затънахме в отпадък?! "
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР