Много жени предпочитат червения нюанс на дамския маникюр. Днес ще

...
Много жени предпочитат червения нюанс на дамския маникюр. Днес ще
Коментари Харесай

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

Много дами избират аления колорит на дамския маникюр. Днес ще ви въведем в теорията на едно от най-популярните покрития.

Теорията за аления маникюр продължава да вълнува въображението на всички дами. След сензационното изобретение на Робин Делмонте, която показа наблюденията си в обществената мрежа, взривът на тази наклонност занапред набира скорост.

 infomax-logo-50-15-HW

Дали аленият маникюр в действителност подлудява мъжете и ви разрешава доста да разширите търсенето на евентуални избраници?

Да хвърлим взор обратно

Червеният цвят в дрешника и маникюра постоянно е бил на мода и отношението към този колорит в никакъв случай не се е променяло. Популярността му поражда още в античен Египет с помощта на Клеопатра, която избира да рисува ноктите си с „ нюанс на пристрастеност “. Тогава аленото се е считало за знак на царственост и власт. В Китай този цвят може да се види и върху ноктите извънредно на благородни дами, само че в антична Гърция с алено са рисували устните и ноктите си куртизанките, с цел да привлекат вниманието на своите клиенти.

Малко по-късно аленият цвят се трансформира в мълчалив девиз на всички феминистки и се свързва със силата на духа и волята. Независимо от това, отношението към този колорит постоянно е било особено, тъй като постоянно е привличало вниманието към себе си.

Наистина ли мъжете харесват аления маникюр и на какво се дължи това?

Няма подозрение, че мъжете на първо място обръщат внимание на аления цвят в женското изображение и това умозаключение се отнася освен за зоната на маникюра, само че и за грима, както и за облеклото. Робин Делмонте, която откри, че притегля мъже с червени нокти, или нейната последователка Мелиса Мартино, която твърди, че получава шест поръчки за среща, в моментите, когато е заложила на червен маникюр, не направиха огромни открития. Робин наивно има вяра, че мъжете харесват аленото покритие заради носталгията, обвързвана с обстоятелството, че подобен облик е бил желан от техните майки през 90-те години, само че, за жалост, всичко е по-прозаично.

 Теория за аления маникюр: за какво всички мъже са луди по него? Факт е, че на естествено равнище аленото се свързва при мъжете със пристрастеност, интимно изкуство и нараснало женско либидо. Боядисвайки ноктите или устните си в подобен ослепителен колорит, вие по този метод показвате своята равноправност и подготвеност за физически контакт. Не е изненадващо, че мъжете чудесно разпознават сходни сигнали, тъй че първо обръщат внимание на дамите с червени елементи в облика си. Те самите не могат да си обяснят какво тъкмо става, само че още веднъж и още веднъж се „ хващат “ на сходни женски номера.

Между другото, този цвят притегля освен средностатистическите мъже, само че и социопати, както и изнасилвачи. Неслучайно психолозите споделят, че половите фанатици постоянно атакуват дами в алено, явно също въз основа на интуитивно схващане, че това момиче е „ готово “ в прочут смисъл.

Какво споделят учените?

Те удостоверяват теорията за аления маникюр: преди всичко, мъжете обръщат внимание на дамите, които употребяват „ цвета на пристрастеността “ в облика си, само че тук приказваме освен за ярки нокти. Този звук наподобява най-привлекателен за мъжете, тъй че с него в действителност приковавате вниманието. Изследователите обаче акцентират, че даже аленият цвят не може да накара мъжа да се влюби

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР