Много е тъжно, че собственото правителство на Грузия днес е

...
Много е тъжно, че собственото правителство на Грузия днес е
Коментари Харесай

Нина Kубутия: Тъжно е, че правителство на Грузия днес е най-значимата платформа за руска пропаганда

„ Много е тъжно, че личното държавно управление на Грузия през днешния ден е най-значимата платформа за съветската агитация. В тирада на проправителствен протест Иванишвили (бел. ред. - БидзинаИванишвили,основател на партия " Грузинска фантазия " ) декларира, че Европейският съюз и страните от НАТО сапревзети от мистериозна партия на войната, която желае давкара Грузия в спор, както направи с Украйна. Подобниантизападни изказвания, които преди се изказваха единствено отмаргинални блогъри, в този момент трагично идват от саматауправляваща партия. ”

Това споделигрузинската журналистка Нина Kубутия в предаването „ Без искания ” по Дарикпо мотив повторното въвеждане на„ Закона за задграничните сътрудници ”от държавно управление, което провокира недоволството на грузинския народ и всеобщи митинги в цялата страна.

„ Русия беше първата страна, която вкара репресивния закон за задграничните сътрудници през 2012. Този закон се стяга и ни унижава година след година и се трансформира в същински инструмент за гонене на всеки, който не се харесва на държавното управление. В резултат на това не съществуват сериозни медии, неправителствени организации и даже каквато и да е същинска съпротива ”,каза Kубутия.

На въпроса какво може да се чака на парламентарните избори през октомври,Kубутия беше безапелационна, че тактиката на държавното управление да усили възможностите си за победа на изборите посредством въвеждането на закона за задграничните сътрудници е донесла тъкмо противоположния резултат.

„ Резултатът са всеобщи митинги и антиправителствените настроения в обществото, което навреди на политическия рейтинг на грузинската ръководеща партия и в случай че тя не отстъпи от закона, известността и ще пострада още повече ”.

За европейското бъдеще на Грузия от тук насетне журналистката показа, че несъмнено„ Грузия ще победи и ще се върне в европейското семейство ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР