Мнение на Диляна ЦеноваКандидатурата на Хекимян за кмет активизира ядро

...
Мнение на Диляна ЦеноваКандидатурата на Хекимян за кмет активизира ядро
Коментари Харесай

Тези, които харесват Хекимян са подложени на тормоз и цензура в социалните мрежи

Мнение на Диляна Ценова

Кандидатурата на Хекимян за кмет засилва ядро критици, които с комсомолски възторг тъпчат свободата на словото

Приятели са подложени на несъответстваща градивна рецензия, откакто лайкнали Антон Хекимян и му поискали триумф. Обвинени са в минаване на страната на мрака, подмазване и морално проваляне, написа за „ 24 часа “ Диляна Ценова.

Облекчено означавам, че популярност богу, вещерското сборище от дълго време не ме закача. Още от времето, когато се назоваха “протестъри ” и подпяваха:

“Олигархът ми е доста по-добър от олигарха ти ”

Тогава бях анатемосана като прислужник на задкулисието, само че не и екзекутирана. Снизходително ме оградиха зад дебелите стени на айсберг, роден от леденото им пренебрежение, безпощадно лишена съм от неповторимото им обаяние. Само се виждаме, само че не се чуваме.

За да не остава усещането, че журналистическата колегия се тресе от някакво непознато или изключително мракобесие, прецизирам, че става дума за една от класическите неофициални групи за напън, които тровят живота на всеки трудов колектив с злословия, злословия и интриги. Самопровъзгласените цербери и последни инстанции, ведомствените тлаки с предозирана добродетелност.

Онези, които те набеждават за лукавец и нагаждач, в случай че откажеш да скачаш по техния морков, млъкват и се разпръсват като сламки под прага, когато влезеш в стаята, подмятат заядливи забележки, до момента в който са с тил към теб, преднамерено не ти споделят, че някой те е търсил, донасят на шефа, че си тръгваш по-рано, все почтени за бездънен реверанс прояви. От друга страна, в случай че им потрябват пари назаем, съзаклятнически те дърпат в тъмните ъгли, където стартират да интимничат и преливат от боготворене.

Навремето маниакалните кръгове се опираха върху комсомолската теория, а през днешния ден развяват прогресивното знаме на “добрите сили ” – членовете им се водят на щат в партийните издания на “градската десница ”, не се гнусят от подаянията на шефа на мафията. Създадени са за палачи, дори когато са на спа, не пускат секирите. Затова непроменяемо първи мятат камъни по грешниците.

В съответния случай се целят в дързостта на сътрудника си Хекимян да се кандидатира за кандидат-кмет на София от ГЕРБ-СДС. Опорната им теза са морално-волевите му качества, съгласно тях той освен потъпква професионалната нравственос, само че лепва и грозно леке върху другояче лъскавия престиж на Би Ти Ви.

“Кой би повярвал - възмущават се праведниците, - че досегашният началник на новините, настоящите излъчвания и спорта не е послушна подлога на Борисов, настояща подривно 20 години под надълбоко прикритие? ”


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР