Младата жена трябваше да навъши 36, но остана завинаги на

...
Младата жена трябваше да навъши 36, но остана завинаги на
Коментари Харесай

Убитата и натикана в куфар Ети искала да си татуира черна роза

Младата жена трябваше да навъши 36, само че остана вечно на 33
Евгения Чорбанова, която бе брутално убита и натикаха в куфар, а след това захвърлена във водоем край Перник, е желала да си татуира черна роза. Това по този начин и не се случило, тъй като животът ѝ бе без време прекършен от мъжа, с който живееше на фамилни начала. Орлин Владимиров бил патогенен ревнивец, разясняват близки на младото семейство. Преди да я убие той редовно я подозирал в изневери и тормозел душевен, макар, че очевидно за пред света изглеждал с мил темперамент и спокоен манталитет.

Историята с татуировката разкри нейната най-близка другарка Диана Стоева, видя " Труд news ".

Вече трета година Стоева се учи по какъв начин да живее без Евгения, с която били по-близки даже от сестри. Приживе Чорбанова по този начин и не съумяла да татуира черната роза, по тази причина Диана го сторила в нейна памет. 



Припомняме, че животът на Ети, както я назоваха най-близките ѝ хора, бе лишен по изключително нечовечен метод от мъжа, с който живееше на фамилни начала. Убийството стана през есента на 2021 година, а казусът потресе цяла България със своя садизъм и опит за заблуждаване на управляващите посредством лъжливи версии на килъра.

Почернената Диана Стоева уважи паметта на Евгения със прочувствен спомен в обществените мрежи. В него тя разкри, че родената през ранната пролет Ети по никакъв начин не обичала да чества рождението си в студените месеци, а постоянно черпила приятелите през лятото.

" Знаете ли, че Ети рядко празнуваше рождените си дни. Не и на датата - предпочиташе да чества през лятото, нейния си сезон. Последният рожден ден беше 33-тият. Няма да го чествам, сподели. Да вървим двете на някой басейн и толкоз. Супер, солидаризирам се, несъмнено.  Беше един от най-хубавите дни. Направихме си женско спа, поглезихме се. Подарих ѝ една блузка с Tinker Bell, като татуировката, която има на гърба си. Много ѝ хареса, носеше си я постоянно.

- Ще си върша нова татуировка, сподели ми тогава. Черна роза, но не знам къде.
- Защо пък роза?
- Обичам рози. А ще е черна, с цел да не е доста изтъркано. Сега ще ти покажа по какъв начин си я представям.
- Хубаво, дай да измислим място.

Един час по-късно мястото е несъмнено.

Не съумя да я направи. Направих си я аз, тъкмо както искаше да наподобява и на същото място. Поглеждам си я постоянно и като че ли се укротявам, че е там, на мен.

Днес щеше да навършиш 36. Където и да си, уповавам се към теб да има доста красиви рози ", написа Диана Стоева.

Труд news напомня, че през вчерашния ден Апелативният съд даде ход на делото за убийството на Чорбанова, която остави малко момченце полусирак. Софийският градски съд постанови на 20 октомври пожизнен затвор за Орлин Владимиров и за татко му Пламен Владимиров за убийството на Евгения Чорбанова. След присъдата Апелативният съд анулира определението, с което Софийският градски съд е разпоредил задържане под стража на Пламен Владимиров, и му наложи парична гаранция в размер на 5000 лева Страните по делото, в това число двамата подсъдими, желаеха да се даде ход на делото. Адвокат Димитър Марковски изиска от съда да се направи психолого-психиатрична експертиза на Орлин Владимиров, която да откри психо-емоционалното му положение. Съдът отхвърли настояването.

Отхвърлено бе и настояването за още един оглед на дома на двойката, където се допуска, че е станало закононарушението.

Софийският апелативен съд назначи спомагателна съдебно-медицинска експертиза, която би трябвало да откри механизма на убийството и аргументите за гибелта на дамата. Експертизата бе поискана от отбраната на двамата подсъдими. За правенето ѝ ще се употребяват всички данни по делото, а резултатите от аутопсията на жертвата ще открият дали изказванието на Орлин Владимиров, че Евгения е блъснала главата си в долап, е довело до гибелта ѝ.

Според обвиняването закононарушението е осъществено по изключително непосилен за жертвата метод.

Смъртта на младата Ети не е настъпила незабавно и от самото начало тя е осъзнавала какво може да се случи с нея. Криминалисти са безапелационни, че преди да бъде натикана в куфара, Орлин Владимиров омотал към лицето ѝ стреч фолио и по този начин я задушил.

Вечерта звъннал в полицията с версията, че жена му е отишла на фитнес и повече не се прибрала у дома.

Над месец ченгетата работиха и по тази версия, макар подозренията им, че Владимиров може да е забъркан в изгубването ѝ, защото околните са постоянно измежду първите обвинени. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР