Млада майка от Брегово написа разтърсващ пост в социалната мрежа

...
Млада майка от Брегово написа разтърсващ пост в социалната мрежа
Коментари Харесай

Млада майка от Брегово с разтърсващи думи за жестоката катастрофа, градът се моли Рикардо да оцелее

Млада майка от Брегово написа разтърсващ пост в обществената мрежа фейсбук.
В обявата си Красимира Живкова-Цветанова прикани младите да пазят останалите, а родителите да бъдат по-отговорни.
Припомняме, че през вчерашния ден 19-годишен юноша с „ Фолксваген “ опустоши 13-годишно дете с велосипед.



Под обявата на Красимира мнения написаха куп нейни съграждани, които се молят блъснатият Рикардо да оцелее.
Ето цялостния текст на авторката без редакторска интервенция:

Предполагам към този момент цяло Брегово е пламнало след тежката злополука, която стана нощес.. Детето,което сега се бори за живота си, с контузии,които са съвсем несъвместими с живота... Дете, което е нямало детство, по думите на всички рядко срещано и извънредно положително! Това дете, което заслужава да живее и да се радва на всичко хубаво, което попринцип би трябвало да му се случи, а не това, което стана нощес...
Ще ви напомня случая в село Арчар преди години, когато пометоха дете поради не съобразена скорост впредвид обстоятелството, че е обитаемо място... Всички сме минавали от там и знаем че има няколко легнали служители на реда един след различен и набразден асфалт, които най-малко малко да убият скоростта на следващия джигит!
Вероятно ще бъда охулена, одумвана,порицана, само че не ми дреме изключително! Апелирам Общината да бъдат подхванати ограничения, тъй като улиците на Брегово са се трансформирали в рали писти, центъра е посипан със следи от гуми,защото някой е решил че това е мега якото,да вдигнеш ръчна и да се въртиш в кръг, да караш бързо, с цел да впечатлиш някоя мацка и приятелчетата си...
Забога, деца, осъзнайте се, живота ви е скъп, както и този на всички към вас... Неволно трептене би довело до нещо злокобно! Замислете се за фамилиите си и околните си! Аз съм наясно че ви бушуват хормоните, минали сме по този път... Но качването зад кормилото не ви прави нито безсмъртни, нито рали състезатели, натрупали опит с години!
Господ да ви пази, тъй като вие сами не го вършиме!!!
Моля се Рикардо да се оправи, да успее да се пребори! Молете се и вие!
Когато идващият път неопитното ви дете има рожден ден не му подарявайте кола с доста коне под капака, не му давайте своите ключове, не му позволяввайте да сяда зад кормилото, в случай че имате даже и капка подозрение..!
Едното дете се бори да оцелее, а друго такова ще бъде зад решетките! Несправедливо е! Всички сме родители и считам,че добре ме разбрахте!!!!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР