Млад мъж е приет в Пирогов с изгаряния на хранопровода.

...
Млад мъж е приет в Пирогов с изгаряния на хранопровода.
Коментари Харесай

Мъж твърди, че глътка сок е изгорила хранопровода му

Млад мъж е признат в " Пирогов " с изгаряния на хранопровода . Той твърди, че това се е случило, откакто пил естествен сок. От лечебното заведение обаче не могат да потвърдят.
 
Според проучванията, направени на 23-годишния потърпевш, той има зачервяване на лигавицата на устната празнина, както и повърхностни промени на хранопровода и стомаха, споделя. Според него това са следствията от глътка сок. Дали това е по този начин обаче, лекарите не могат да потвърдят.
 
На този въпрос отговор търсят от Българската организация по сигурност на храните . Резултати от инспекцията ще има другата седмица.
 
От компанията - производител на натуралния сок са безапелационни, че в случай че инспекцията потвърди, че имат виновност, ще поемат отговорност . Но съгласно тях изгарянето няма по какъв начин да е от техен артикул. Единственият химикал, който употребяват, е натриева основа. С нея се мият машините преди да стартира производството. Партидата, част от която е и съответният сок, е създадена преди към година. Една партида е 40-50 хиляди бутилки. Затова от компанията считат, че в случай че в една бутилка беше попаднала основа, то щеше да има и в другите.
 
В бензиностанцията, откъдето е платен натуралният сок, настояват, че оказват цялостно подпомагане на проверяващите.
 
Междувременно „ във всички обекти на компанията наличните количества за продажба и доставки на употребявания артикул са блокирани ”.
 
Днес потърпевшият мъж е напуснал болничното заведение по лично предпочитание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР