Митичният бивш митничар Даниел Славов – Дидо Дънката, се появи

...
Митичният бивш митничар Даниел Славов – Дидо Дънката, се появи
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Дидо Дънката с майбах с 1 000 000 лв., бута Мис „ГЕРБ“ на вота

Митичният някогашен митничар Даниел Славов – Дидо Дънката, се появи в София с мерцедес „ Майбах “ за 1 000 000 лв., разкри извънредно източник на Narod.bg от Министерство на вътрешните работи.

Шедьовърът на четири колела на Дидо Дънката е с подобаващ за ВИП статута му регистрационен номер.

Варненецът, който е именито име още от 90-те години, е спряган за далавери от съвсем целия Наказателен кодекс – другите типове контрабанда, през опиати, та до трафик на цигари – все под закрилата на ГЕРБ. В морската столица е обществена загадка, че той е индивидът зад небивалия триумф на наточената хубавица Славена Точева, която от хостеса съумя да измести с преференции доктора от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов – Коце Ботокса и да стане народен представител.

Реклама

Сега Дънката се бил заел с следващото влизане на брюнетката в Народно събрание за вота на 2 април, безапелационен е информаторът на Narod.bg.

Като конкретизиране ще прибавим, че промяната са Мис „ ГЕРБ “ Славена Точева, чийто брачен партньор е в испански затвор за наркотрафик, е действителната заместница на КПК Цвета Караянчева в най-близкия кръг към Борисов – когато Бойко се изживяваше като премиер-цар и отмаряше в „ Евксиноград “, точно засуканата варненка му „ пособия “ и посрещала гостите, пристигнали за персонална визита с някогашния водач в СИК.

Narod.bg напомня, че шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ от вота на 4 април 2021-а попада в медиите единствено по един мотив – всемирски. Преди няколко години тя съставлява „ Клуб Сенсо “ в журито на състезанието „ Мис Варна “. Славена се води хостеса в клуба на Милен Райков – Мушо, който пък наследява бизнеса на скандалния Борислав Манджуков, разстрелян обществено пред дома си през 2014 година
 Славена Точева с мъж в пандиза за наркотрафик към този момент дава конференции с топ гербопитеците
Според слуховете, от няколко години Славена Точева е изключително близка до някогашния митнически владетел Дидо Дънката. Именно богатият добре облечен предприемач бил повода за 6805-те преференции, с които Точева се намърдва за народен представител от ГЕРБ и изпревари даже Коце Ботокса.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР