Мистерията около смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди падна Делото за

...
Мистерията около смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди падна
Делото за
Коментари Харесай

Най-после! Откриха кой уби светския лъв Любомир Милчев-Денди

Мистерията към гибелта на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди падна

Делото за гибелта на писателя е прекъснато, тъй като,според прокуратурата, ликвидиране няма.Денди умря в болнично заведение през март.Преди това, към средата на предния месец, той бе открит в безсъзнание в жилището си в столицата. Писателят умря, тъй като получи затруднения от травмата- инфектиране на белите дробове и последвала бактериална зараза.

Подозренията на проверяващите бе, че е погубен, тъй като имаше тежка мозъчно-черепна контузия.Заради което стартира следствие за ликвидиране. Спрягаха се няколко версии за гибелта на Милчев.В хода на следствието бяха назначени две експертизи. По думите на спецовете обаче Денди е паднал самичък и по този начин е предизвикал гибелта си, като няма доказателства, че някой различен е протегнал ръка на живота му.

„ Липсват пострадвания, които да откриват следи от битка или такива от вида „ защитни “, които потвърждават, че се е наранил самичък при рухване обратно “, е мнението на специалистите.

С една дума Любомир Милчев-Денди е паднал обратно в цялостен растеж, ката си и наранил главата и тила в корав предмет.В тази връзка съдът е приел изказванията на прокуратурата, че Денди сам  е предизвикал пострадванията и след това гибелта си, поради което е прекратил делото.

Но мистерията остава и околните му не са съгласни със мнението на магистратите.

„ Бит е брутално в главата и възможностите му да оцелее са дребни “, припомниха те думите на докторите от болница „ Св.Ана “, когато одобриха Денди за лекуване.

Инфо: България през днешния ден

 

 

 

Тагове: Денди Любомир Милчев-Денди разследване денди смърт съд прокуратура
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР