Мистър България Румен Георгиев си присади 12 000 косъма на

...
Мистър България Румен Георгиев си присади 12 000 косъма на
Коментари Харесай

Мистър България си присади 12 хиляди косъма

Мистър България Румен Георгиев си присади 12 000 косъма на главата си. Георгиев се е подложил на процедура за присаждане на коса в клиника в Турция, научи „ Телеграф “ от самия Румен.
 
По време на операцията се вграждат към 4000 фоликула, всеки от който е притежател на към 3-4 косъма. Хубавецът показа фотография в обществените мрежи от момента преди интервенцията, на която се вижда обрисуваното място, което предстой да бъде присъдено. В случая с Мистър България става дума за предната част на главата в региона към челото. „ Операцията ми беше преди броени дни и мина сполучливо. Поне при мен нямаше болежка “, показа пред екип на “Телеграф ” Мистър България. Той описа, че решението да се подложи на такава процедура било дълго премисляно, само че решението било взето преди година. Георгиев описа още, че цялата процедура се прави с локална анестезия, само че продължава дълго. При него е почнала в 9:30 съвсем до 5 следобяд. За момента Мистър България се чувствал доста добре и удовлетворен, само че въпреки всичко крайният резултат и сгъстяването на косата се чакат до една година след присаждането.
 
Припомняме, че до момента много известни мъже се подложиха на присаждане на коса. Един от първите, за които стана ясно, че се радва на присадени косми, беше вратарят Боби Михайлов. След него стана известен неговият сътрудник Наско Сираков, известно е, че Димитър Бербатов също е лягал под ножа. Сред звездите на шоубизнеса с присъдена коса могат да се похвалят Мон Дьо, Евтим Милошев, Ивайло Захариев и други.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР