Министърката на туризма Зарица Динкова успя да си навлече гнева

...
Министърката на туризма Зарица Динкова успя да си навлече гнева
Коментари Харесай

Министърката на туризма разгневи с лична фотосесия в Нестинарка. Замесена бе и костенурка

Министърката на туризма Зарица Динкова съумя да си навлече гнева на жители поради нелепа лична фотосесия на едно от най-пострадалите от бедствието в Община Царево места - къмпинг " Нестинарка ". В тази история намесена бе и една костенурка, което даде спомагателен мотив за насмешки с министърката.

На 6 септември, ден на народен печал поради 4-те жертви на наводнението, пресцентърът на министерството популяризира информация за това по какъв начин Динкова направила оглед на следствията след наводненията в региона. Впечатление обаче направи освен външният й тип, само че и забележителното количество фотоси, на които министърката е снимана на фона на разрушенията.
 Снимка Министерство на туризма  Снимка Министерство на туризма  Снимка Министерство на туризма
Първоначално най-коментирани се оказаха чисто новите й и неизцапани посред калта бели ботуши, брандирани с туристическото лого на страната.
 Снимка Министерство на туризма
После - самият факт, че фотосите съставляват персонална фотосесия посред вредите, а най-после... и появяването на още една поредност от фотоси, на които се вижда по какъв начин министърката от квотата на " Зелените ", улавя костенурка в ръце и я пуска в морето. А в България морски костенурки... няма.

Сесията с костенурката идва на фона на обявеното изявление за публицисти, взаимно с хотелиери. На място обаче публицистите открили, че Динкова е сама. По-точно, в компанията на костенурката, описват сътрудниците от бургаския уебсайт " Флагман ".
 Снимки Флагман
" Всъщност брифингът й продължи не повече от минута-две, след което тя продължи да приказва с обич на костенурката, оказа се, че наоколо има и различен оживял образец от същия скотски тип, след което, съпроводена от камерите на огромните малките екрани, тя се впусна да ги избавя към морето. Друг е въпросът дали двете влечуги с коруби обичат солена морска вода ", пишат още от " Флагман ".

Съдбата на костенурката (даже две) впечатли бдителната фейсбук общественост, която незабавно роди вицове, мнения и колажи. Като:



" Речна костенурка си. Някак си оцеляваш около бетон и отпадъци. Става злополучие, приижда вода, която те отнася в морето. Пак оцеляваш. Бориш се и със сетни сили излизаш на плажа. Поемаш мирис и... идва министърката на туризма, която те довършва, връщайки те в морето. Документирано. "



Самата Динкова през днешния ден се почувства длъжна да излезе с коментар.

" Искам да уверя коментаторите във ФБ, че костенурките са добре. Оставихме ги на сушата, покрай реката, с цел да не бъдат стъпкани или повлечени от боклуците в морето. Вярвам, че всеки естествен човек би го направил! ", написа тя на финала.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР