Министърът на спорта Радостин Василев отговори задочно на обвиненията на

...
Министърът на спорта Радостин Василев отговори задочно на обвиненията на
Коментари Харесай

Права ли е Илиана Раева да стои с шапка пред министър Василев |

Министърът на спорта Радостин Василев отговори задочно на обвиняванията на президента на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, отправени към него в гневна обява в обществените медии.

Раева разгласи, че е наранена от изказване на Василев във връзка великодушното през годините финансиране на ръководената от нея федерация.

Според министъра на спорта обаче тя е пристигнала недобронамерена на срещата сред управлението на институцията и представители на спортните федерации и с готовност да влезе в борба. Като илюстрация за отношението на Раева към него персонално и Министерството на спорта той посочи един подробност - тя е участвала на срещата с шапка на главата.

Според последните трендове в протокола, шапката би трябвало да се смъква, в случай че не сте поканен на градинско празненство. В предишното на шапката се е гледало като на фешън аксесоар, детайл от тоалета и на дамите е било разрешено да не ги смъкват в ресторанта, в църквата, в театъра, даже и на посетители. Сега обаче е друго и се приема за пренебрежение.

" По принцип, сваляйки шапката си, вие демонстрирате почит към близките, а също и към институциите - църквата, съда, театъра или киното ", написа специалистът в региона на протокола Кристина Крънчева.

Илиана Раева, която даде спонтанна конференция на стълбите на министерството на спорта след тази на министър Василев, посочи здравословен проблем за носенето на шапка по време на срещата. Тя също по този начин означи, че е била от самото начало на срещата с палто.

" До през вчерашния ден бях болна от ковид, по тази причина бях с шапка. Докторите споделиха да внимавам да не изстина.През цялото време бях обхваната с дебело палто заради заболяването ", разкри Раева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР