Минесота Тимбърулвс продължи със страхотното си представяне в плейофите и

...
Минесота Тимбърулвс продължи със страхотното си представяне в плейофите и
Коментари Харесай

Минесота разби Денвър за втора победа като гост в серията

Минесота Тимбърулвс продължи със страхотното си показване в плейофите и разруши първенеца Денвър Нъгетс със 106:80 като посетител във втория мач от полуфиналната серия сред двата отбора. Страхотната отбрана на Минесота още веднъж задуши двукратния MVP на Лигата Никола Йокич и неговите съотборници, които към този момент са съществено застрашени от ранно отпадане в плейофите.


В Колорадо гостите поеха надзор над събитията в средата на първата част и започнаха да натрупат преднина, която доближи 32 точки в третата четвъртина. Йокич бе стеснен до 16 точки при 38,5 % успеваемост на стрелбата, до момента в който Джамал Мъри осъществя едвам 3 стрелби от 18 опита за 8 точки. От другата страна отсъствието на центъра Руди Гобер не се усети, като Карл-Антъни Таунс и Антъни Едуардс нанизаха по 27 точки, а стрелбата на Тимбърулвс бе с повече от 15 % по-успешна от тази на противника.

Така Минесота ще има късмет да затвори серията, в случай че вземе двете си идни семейства. До момента тимът е спечелил всичките си шест мача в плейофите.

В другия мач от тази нощ Ню Йорк Никс надделя Индиана Пейсърс със 121:117 вкъщи в първия мач от серията. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР