Милиардерът Джордж Сорос е забелязан да се къпе в Барбадос

...
Милиардерът Джордж Сорос е забелязан да се къпе в Барбадос
Коментари Харесай

Сорос отмаря в Барбадос, обграден от негри

Милиардерът Джордж Сорос е видян да се къпе в Барбадос благодарение на четирима мъже, откакто съобщи ръководството на империята си на своя наследник. Сорос е забелязан да плува с огромен антураж на плажа в Бриджтаун, столицата на островната страна. Финансистът релаксираше излегнат на плажа, до момента в който се предпазваше от слънцето. На излизане от водата група мъже помогнаха на родения в Унгария предприемач да се върне на шезлонга си, където милиардерът продължи да разпуска.

Това се случва, откакто Сорос съобщи контрола над империята си на стойност 25 милиарда $ на сина си Алекс, който даде обещание да употребява парите на фамилията, с цел да пропагандира повече крайно-леви дела, написа " Дейли мейл ", представен от " Гласове ". 

37-годишният правоприемник показа пред „ Уолстрийт Джърнъл “, че ще разшири задачите на татко си, само че ще поддържа разнообразни дела, като правото на глас и правото на аборт, както и равенството сред половете.

„ Аз съм по-политически надъхан “, споделя Алекс, сравнявайки се с татко си. За малко повече от година той към този момент е посетил Белия дом 14 пъти и се е срещал с известни демократи.



Говорейки за задачите си, Алекс съобщи, че е смутен от опцията републиканецът Доналд Тръмп да се завърне в Белия дом, което подксазва, че фамилията ще способства доста за представянето на демократите на президентските избори през 2024 година.

„ Колкото и да ми се желае да махнем парите от политиката, до момента в който друга страна го прави, ще би трябвало да го вършим и ние “, споделя той.

Сега той управлява политическата активност като президент на Комитета за политически действия на Сорос и е единственият член на фамилията в капиталовата комисия, която следи Soros Fund Management – групата, която ръководи парите на фондацията.

Нестопанската фондация „ Отворено общество “ към този момент насочва към 1,5 милиарда $ годишно към групи, които поддържат правата на индивида по света и построяват демокрации, като в същото време финансира и разнообразни университети.

Комитетът за политически действия (PAC) на фамилията е подкрепил акциите на будни окръжни прокурори и други чиновници, които се стремят да понижат броя на лишените от независимост и вероятните расови пристрастия в правосъдната система. Алекс беше считан за любимец за наследяването на фамилното благосъстояние, като доста близки до Сорос хора имат вяра, че по-големият му брат Джонатан ще поеме ръководството.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР