Местен отряд за самозащита в Малави е пребил до смърт

...
Местен отряд за самозащита в Малави е пребил до смърт
Коментари Харесай

Това се случва в XXI век: Пребиха до смърт група вампири в Малави

Местен отряд за самоотбрана в Малави е пребил до гибел шестима души, защото имало подозрения, че те пият човешка кръв и правят ритуали с черна магия.

Полицията към този момент търси един по един хората от отряда, които са нападнали набедените за вампири, предава Франс прес.

В още три района на страна ядосани тълпи преследват хора по съмнение, че правят какви ли не ритуали, употребявайки човешки остатъци или кръв. Само в окръг Муландже има три сходни случая.

Няма никакво доказателство за съществуването на такива кръвопийци и никой не е подавал недоволство в полицията. Смятаме, че локални поданици са решили да прибягнат до разпра, съобщи полицейският представител Джеймс Кададзера.

Въпреки това локалните управляващи всекидневно се борят за възобновяване на реда и се пробват да предотвратят дейностите на групи, които са решили да вземат битката със злите сили в свои ръце.

Стотици служители на реда патрулират в разнообразни градове на страната, а доброволците от Корпуса на мира са призовани да изоставен рисковите региони, до момента в който напрежението не се тушира.

В Малави магьосничеството е необятно публикувано, а слуховете за вампиризъм се подхванат постоянно. Телата на шестимата убити са открити в покрайнините на планината Мулание, като се допуска, че нападението е станало в неделя.

 Малави

При различен случай локален старейшина е бил погубен от група, която го обвинила в укриване на вампири.

Цялата нервност е почнала през 70-те години на предишния век, когато държавното управление на диктатора Хейстингс Камузу Банда убива 12 души в предградието Блантайър и изпраща кръвта им в Южна Африка в епохата на апартейда.

Оттогава вампиризмът е сензитивна тематика в Малави и управляващите в страната даже се принудили да се откажат от услугите на няколко благотворителни организации, тъй като измежду локалните тръгнал слух, че те търгуват с човешка кръв.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР