Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник защити Хари Магуайър

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник защити Хари Магуайър
Коментари Харесай

Ралф Рангник: Няма смисъл да говорим за индивидуалните представяния на играчите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник отбрани Хари Магуайър и Рафаел Варан от критиците, заявявайки, че фокусът би трябвало да бъде върху това " алените дяволи " да се подобрят като тим.

" Рафаел не игра в последните 5-6 седмици и даже преди мача с Тотнъм беше контузен. Така че в последните три месеца той не е играл в толкоз доста мачове. Да, той сбърка преди гола, който допуснахме. Но като се изключи това мисля, че се оправи окей.

Не мога да кажа, че беше извънреден, същото се отнася и за Хари, само че те се оправиха окей. Нашият максимален проблем беше, че допуснахме прекалено много моменти в транзиция, и това не е проблем единствено на централните бранители, а и на хората начело.

Може да се приказва и за ролята на номер 10 в такава групировка. Така че не мисля, че има смисъл да приказваме за самостоятелните представяния на играчите. Трябва да се подобрим като тим.

Всеки упорит треньор желае тимът му да прави бързи и огромни крачки във връзка с напредък. Но, с цел да се случи това, отборът би трябвало да тренира. И както знаете, базата ни в Карингтън бе затворена за четири дни.

От друга страна, в последните 2-3 тренировки преди мача с Нюкасъл изглеждахме доста добре, само че в понеделник ни липсваше скорост, движение и физическа мощност ", сподели Рангник.
 Вълна от неодобрение против
Вълна от неодобрение против " невъзпитания " Роналдо

Не поздравил почитателите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР