МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Австралия протестира пред Пекин, че китайски

...
МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Австралия протестира пред Пекин, че китайски
Коментари Харесай

Австралия обвинява Китай в небезопасно поведение, когато изтребител изстреля ракети по пътя на хеликоптер

МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Австралия стачкува пред Пекин, че китайски изтребител е заплашил хеликоптер на австралийския флот с ракети в интернационалните води, публични лица сподели в понеделник.

Инцидентът се случи в събота, до момента в който австралийският унищожител за въздушна война HMAS Hobart прилагаше глобите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации против Северна Корея в интернационалните води в Жълто море, се споделя в изказване на Министерството на защитата.

Китайски изтребител Chengdu J-10 изстреля сигнални ракети по траекторията на полета на Seahawk на австралийския флот, ситуиран от Hobart на 300 метра (986 фута) пред хеликоптера и на 60 метра (197 фута) над него, защитата Министър Ричард Марлс сподели.

„ Това беше случай, който беше по едно и също време небезопасен и непрофесионален “, сподели Марлс пред телевизия Nine News.

„ Няма да бъдем възпрепятствани да участваме в законни действия и действия, които са там, с цел да наложат глобите на Организация на обединените нации във връзка с Северна Корея “, добави Марл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР