Мексиканското министерство на външните работи публикува кадри от полицейската атака

...
Мексиканското министерство на външните работи публикува кадри от полицейската атака
Коментари Харесай

Мексико публикува кадри от еквадорската полиция, която щурмува посолството му в Кито

Мексиканското министерство на външните работи разгласява фрагменти от полицейската офанзива в посолството му в Кито, Еквадор, наричайки дейностите на правоприлагащите органи „ неразрешено и принудително навлизане ”.

В съпътстващо изказване във вторник, оповестено както на испански, по този начин и на британски, министерството упрекна Еквадор за нарушение на интернационалните съглашения, защитаващи посолствата от интервенция на правоприлагащите органи.

„ Светът стана очевидец на насилието, малтретирането и малтретирането на нашия мексикански личен състав от страна на еквадорската полиция и нарушаването на имунитета на нашето посолство в Еквадор “, се споделя в изказването.

„ Мексико ще отнесе тези нарушавания на интернационалното право пред интернационалните съдилища и трибунали с поддръжката на другарски страни. “

Видеото снима петъчния сполучлив опит за арестуване на някогашния вицепрезидент на Еквадор Хорхе Глас, който бе потърсил леговище в стените на посолството, откакто беше наказан по обвинявания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР