Международното летище Хамад в Катар спечели първото място на наградите

...
Международното летище Хамад в Катар спечели първото място на наградите
Коментари Харесай

Летището Хамад в Катар с награда за най-доброто в цял свят

Международното летище Хамад в Катар завоюва първото място на премиите за международни летища 2024 във Франкфурт, Германия, на 17 април. Побеждавайки летище Чанги в Сингапур, което бе печелило купата 12 пъти преди този момент, интернационалното летище Хамад в Доха завоюва мечтаната позиция за трети път, откакто завоюва през 2021 и 2022 година

Летището в Катар се открои, като завоюва освен купата „ Най-добро летище в света “, само че и се отличи в категории като „ Най-доброто извършване на покупки на летище в света “ и беше прието за най-чистото и най-хубаво летище в Близкия изток. Тези награди се афишират годишно от Skytrax, изследователска компания със седалище в Лондон.

Въпреки че отстъпи първото място, летище Чанги резервира статута си на най-хубавото летище в Азия и беше прието за международен водач в имиграционни услуги. Международното летище Инчеон в Сеул зае трето място, до момента в който летищата Ханеда и Нарита в Токио си осигуриха четвърта и пета позиция.

Междуконтиненталното летище " Джордж Буш " в Хюстън беше наградено по-специално с премията за най-хубаво изкуство на летището, до момента в който терминал А на летище Newark Liberty в Ню Джърси завоюва купата за най-хубав нов летищен терминал.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР