Международният турнир по свободна борба Дан Колов е под въпрос

...
Международният турнир по свободна борба Дан Колов е под въпрос
Коментари Харесай

Международният турнир по свободна борба Дан Колов е под въпрос

Международният шампионат по свободна битка " Дан Колов " е под въпрос поради неналичието на поръчки за присъединяване от чужбина. Това съобщи в Ловеч треньорът на българския народен тим по битка Валентин Ангелов след края на Държавния персонален екипен шампионат за мъже.

Ангелов сподели още, че значително е удовлетворен от подготовката на националните състезатели след лагерите в Сливен, на Белмекен и в Тетевен и преди международното състезание в Белград през декември.
" Подготовката протече относително добре. Чеченците не можаха да дойдат в точния момент и са обратно със специфичната подготовка. Получиха се и неприятни конгузии ", разяснява експертът.
Валентин Ангелов изясни отстътвието на националите Божидар Иванов и Владимир Дубов от финалните битки с контузиите, които са получили по време на подготовката.
По думите му Иванов е бил с скъсване на раменна връзка, към този момент можело да продължи по този начин, само че ставата му е зле и най-вероятно ще се наложи интервенция.

Опитният Владимир Дубов е разтегнал връзки в края на лагера на Белмекен, оттова се е нарушила подготовката му, две седмици не е стъпвал на тепиха и едвам от десетина дни тренира.
Валентин Ангелов изрази терзанието си от неналичието на надпревари за борците.
" Няма ги интернационалните срещи, което е огромен минус. Сега предвиждахме лагер за " Дан Колов ". Мислехме да бъдем в София, с непознати тимове, които ще дойдат, само че през вчерашния ден разбрахме, че няма нито една поръчка и не знам и дали шампионатът изобщо ще се организира ", сподели още Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР