Международният престъпник Путин вероятно не иска да види на дневна

...
Международният престъпник Путин вероятно не иска да види на дневна
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: Путин посети Мариупол през нощта, като крадец!

Международният нарушител Путин евентуално не желае да види на дневна светлина града, погубен от неговото " избавление ", съобщи съветникът на Володимир Зеленски

Украинските управляващи осъдиха визитата на съветския президент в окупирания Мариупол. По-рано от Кремъл оповестиха за " спонтанна аудиенция " в града на Владимир Путин, който през вчерашния ден беше и в Крим.

Като връщане на нарушител на мястото на престъплението оцениха в Киев визитата на Владимир Путин в Мариупол и го упрекнаха в цинизъм. Напомниха и за интернационалната заповед за арест против него, осведоми.

" Докато страните от цивилизования свят желаят ареста на " режисьора на войната ", той, уредникът на убийствата на хиляди мариуполски фамилии дойде, с цел да се любува на руините и на братските могили ", написа в " Туитър " Михайло Подоляк, консултант на президента Зеленски. Същевременно изрази подозрения, че визитата в действителност се е състояло.

The criminal always returns to the crime scene. As the civilized world announces the arrest of the " war director " (VV Putin) in case of crossing its borders, the murderer of thousands of Mariupol families came to admire the ruins of the city & graves. Cynicism & lack of remorse.
— Михайло Подоляк (@Podolyak_M)
" Международният нарушител Путин посети окупирания град Мариупол нощем, евентуално с цел да не види на дневна светлина града, погубен от неговото " избавление ", написа в " Телеграм " украинската градска администрация на Мариупол, който беше високомерен от съветските войски през май предходната година.

" Путин посети Мариупол през нощта, като апаш ", добави украинското министерство на защитата и посочи, че нощта му разрешава да сложи акцент върху това, което желае да покаже.

По-рано от Кремъл оповестиха, че Путин е летял до Мариупол с хеликоптер, след това с кола е посетил е няколко региона и е приказвал с поданици.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР