Медицинска сестра с деменция, която започнала битка с група тийнейджъри,

...
Медицинска сестра с деменция, която започнала битка с група тийнейджъри,
Коментари Харесай

Болна от деменция медицинска сестра е ударена по главата, след като започнала битка с тийнейджър, докато е била на пиене за рожден ден

Медицинска сестра с деменция, която почнала борба с група младежи, беше пребита, вследствие на което главата й беше ударена няколко пъти.

Джоан Кук била на открито, с цел да чества 56-ия си рожден ден, когато забелязала млада жена, за която вярвала, че по-рано е пребила щерка й. Кук се приближи до по-младата жена в центъра на Лестър и я удари с пестник, оповестява Leicestershire Live.

Жертвата на този първичен удар - която не е разпозната - беше по време на излизане с група други млади дами, които се втурнаха да я защитят. След това Кук беше бутнат на земята и неведнъж ударен от младежите в случая, който се случи към 2:30 сутринта в събота, 28 октомври. Полицейски чиновници от Лестършир дойдоха за минути и сложиха завършек на кавгата.

В магистратския съд на Лестър в четвъртък Кук се призна за отговорен за потребление на заплашително държание, целящо да провокира боязън от принуждение. На магистратите бяха показани записи от камери за видеонаблюдени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР