Мазната миризма на това, което е известно в Медора, Северна

...
Мазната миризма на това, което е известно в Медора, Северна
Коментари Харесай

От Алабама до Уайоминг — как се присъединих към клуба на 50-те щата на Америка

Мазната миризма на това, което е известно в Медора, Северна Дакота, като фондю от пържола с вила, витаеше във въздуха, когато заехме местата си за шоуто.

Вечерята от говеждо месо, нанизано на вила и приготвено в съд с олио (не искайте да се сервира рядко, това идва приблизително добре изпечено) беше предходник на основното събитие на вечерта — Медора Мюзикъл, певчески театър, който дава обещание да отпразнува историята на американския запад, с Теди Рузвелт като звездата на шоуто.

Щатът одобри 26-ия президент на Съединени американски щати, който е израснал в Ню Йорк, като почетен гражданин на Северна Дакота. Съпругата ми и аз към този момент бяхме обиколили обширния Национален парк Теодор Рузвелт, направихме фотография до плюшено мече с човешки размери и ядохме в трапезарията на Теодор.

Рузвелт за първи път посети това, което в последна сметка стана Северна Дакота, в ранна възраст на ловно пътешестване и беше толкоз пристрастен от региона, че влага в плантация за добитък там. „ Винаги съм казвал, че нямаше да бъда президент, а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР