Майстор ключар бе убит в работилницата си в столичния квартал

...
Майстор ключар бе убит в работилницата си в столичния квартал
Коментари Харесай

Ключар заклан и прострелян в гараж

Майстор ключар бе погубен в работилницата си в столичния квартал “Хиподрума ”. 46-годишният мъж бил открит в гараж към 19,30 ч във вторник с прострелна рана в корема и прерязано гърло. Полицаи се натъкнали на натрупа на Борислав Б., откакто родственик на ключара подал сигнал, че отдавна се пробва да се свърже с него по телефона, само че без триумф.

Според проверяващи не ставало въпрос за поръчково ликвидиране. “Най-вероятно е битов спор ”, сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. Вчера се появи информация, че за убийството е обвинен дълготраен другар на жертвата. От прокуратурата и Министерство на вътрешните работи отхвърлиха коментар. Една от версиите е, че зад кръвопролитието стои любовен триъгълник. Според източници, близки до следствието, убитият имал фамилни проблеми.

Мъжът нямал незаконни прояви. Единствената му престъпна регистрация била от преди 30 години. Преди време той имал заложни къщи. После се захванал с ключарство и наел гаража в кооперация в кв. “Хиподрума ”. Според съседи той се занимавал и с автоаларми и имал много клиенти.

Румяна Арнаудова заяви, че това е 89-то ликвидиране от началото на годината в страната. До момента 88 от тях са разкрити.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР