Майка бе упрекната сериозно в мрежата заради начина, по който

...
Майка бе упрекната сериозно в мрежата заради начина, по който
Коментари Харесай

Майка татуира половината тяло на бебето си, мрежата я съсипа СНИМКИ

Майка бе упрекната съществено в мрежата поради метода, по който отглежда своя наследник.

Всеки родител има право да възпитава детето си както откри за добре, само че някои необикновени практики объркват някои хора, а в други провокират наказание.

Няма един-единствен метод за развъждане на дете, само че доста хора слагат под въпрос креативните способи на Шамека Морис, която е решила да украси тялото на бебето си с татуировки, написа herbeauty.co.

Всяка майка подхожда по друг метод към родителството въз основа на личните си убеждения и способи, само че някои от тези способи са доста противоречиви, изключително когато засягат благополучието и сигурността на детето. Шамека Морис, фешън дизайнер от Уест Палм Бийч, Флорида, се сблъска с този спор, който провокира разгорещен дебат в обществените мрежи.



Дебатът е подбуден от скандалната вест, че Морис татуира сина си Трейлин, откогато той е единствено на шест месеца. Сега, преди напълно да се побъркате, имайте поради, че тя прави това с безболезнени, краткотрайни татуировки, само че шокиращата хармония, която можете да видите на споделените от майката фотоси, притегли вниманието и мненията на хора от целия свят.

Но по какъв начин по този начин се стигна до такова отвращение от страна на необятната общност поради няколко татуировки?

Буквално цялото тяло на детето е покрито с тези татуировки, което провокира рецензии. Независимо от отзивите, които получава, Шамека постоянно декларира любовта си към татуировките и споделя, че не съжалява за решенията си.

Въпреки че татуировките са краткотрайни, а момченцето е усмихнато на доста от фотосите, на тази майка не ѝ пука за мнението на другите, като декларира:

" За хората, които ме съдят, не ми пука, тъй като това е метод на живот, който ни харесва. "

В едно изявление тя описа повече за прекарванията си, като показа: " Получавам доста нападателни реакции. Хората настояват, че дисциплинирам сина си като " разбойник " или " престъпник ", и не са привикнали да виждат бебе с татуировки. "
   Вижте тази обява в Instagram.   

Освен това Шамека споделя, че когато е била бременна в осмия месец с Трейлин, е направила майчинска фотосесия с братята си в салон за татуировки. Според Морис точно тогава са почнали подигравките в обществените мрежи. Негативните мнения били изпълнени с мнението, че бебето ѝ " ще се роди с доста татуировки и че кожата му ще бъде на петна ".

Въпреки че този боди арт не вреди на момченцето, мнозина се тормозят, че тази процедура ще има негативно влияние върху Трейлин и че той е прекомерно дребен, с цел да разбере последствията от това, което се слага върху тялото му, защото на неговата възраст не схваща концепцията за единодушие.

Самата Морис твърди, че бебето ѝ обича татуировките си, като споделя, че танцува пред огледалото и се усеща по-уверено, само че защото бебетата са прекомерно дребни, с цел да вземат независими решения, доста хора са скептични по този въпрос.

Едно нещо би било, в случай че той беше малко по-голям и даваше на майка си да разбере, че това е метод за креативно изложение, само че защото наподобява, че това е нейният отдушник за креативно изложение, наподобява, че тя би трябвало да го прави единствено върху личното си тяло, безапелационни са критиците.



Според тази майка отзвукът от мненията я е наранил прочувствено. Тя сподели: " Реакцията беше ужасна. Това наранява възприятията ми, тъй като знам, че не съм неприятна майка. "

Сестрата на Морис - Динера, споделя:

" Когато Шамека предложи концепцията, аз не бях съгласна с нея, бях изцяло срещу. Не желаех тя да прави това с него. Но защото видях до каква степен може да я води това с Трейлин, нямах никакъв проблем с това, тъй като се оказа позитивно нещо ".

Въпреки всички злобари, тези двамата имат доста почитатели. Малчуганът има 118 000 почитатели в Instagram, където има голям брой фотоси с фалшиви татуировки и стилни дрехи.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР