МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Единственият американски пилот във Формула

...
МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Единственият американски пилот във Формула
Коментари Харесай

Логан Сарджънт е единственият американски пилот във Формула 1. Мястото му е застрашено, тъй като той се отправя към домашното състезание

МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Единственият американски водач във Формула 1 имаше ненапълно обичайно показване в съботното спринт съревнование преди Голямата премия на Маями.

Просто не е ясно какъв брой дълго Логан Сарджънт може да претендира за мястото си в Уилямс, защото флоридиецът се насочва към домашното си съревнование в неделя под голям напън да го съобщи или да загуби работата си.

Спринтът бе извоюван от трикратния настоящ първенец във F1 Макс Верстапен, който е непобеден на пистата в Маями от дебюта си през 2022 година Сарджънт беше надалеч 12-и - две места пред съотборника си от Уилямс Алекс Албън.

Ръководителят на екипа на Уилямс Джеймс Воулс сподели, че с цел да резервира мястото си, Сарджънт би трябвало да усъвършенства представянето си, с цел да се изравни непрекъснато с Албън. Vowels постоянно е бил открит по отношение на индикаторите, сложени за 23-годишния състезател от Помпано Бийч, само че последният напън идва, защото се популяризират спекулации, че Сарджънт може да бъде сменен незабавно сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР