Май определено е един от онези месеци, в които преобладават

...
Май определено е един от онези месеци, в които преобладават
Коментари Харесай

На само един Lidl разстояние: двойно повече шварцвалдска шунка на същата цена | И още: продукти с намаления до 50% и игра с купони за пазаруване за 100 лв. при покупка на сладолед

Май несъмнено е един от тези месеци, в които доминират празничните и почивни дни. В доста от тях някои от нас имат щастлив мотив да почерпят, а други да приготвят дарове. Това сигурно може да сътвори един избран дисбаланс на наличните средства, което би могло да бъде причина празничните дни да бъдат леко помрачени. И с цел да избегнем този риск, обръщаме взор към една от многото благоприятни условия в Lidl, с която можем да подпомогнем фамилния бюджет и която въобще не е за изпускане.

Говорим за специфичната акция “1+1 ” на приложението Lidl Plus, с което тази седмица можем Двете опаковки от по 100 гр. се оферират за 3,99 лева вместо 7,98 лева, като офертата важи до 2х2 опаковки на клиент. Или в резюме казано, може да закупим до 400 гр. шварцвалдска шунка с екстра качество от Германия за единствено 7,98 лева Самият артикул се предлага нарязан в комфортни вакуумирани опаковки, което дава опция да му се насладим в по-дълъг интервал. Шунката е наградена и

Важно е да отбележим и, че всички салами от личните марки на Lidl - Pikok, Baroni, Dulano и „ Родна стряха ”, се създават без вложение на механично отделено месо. Това е директна причина за намаляването на разнообразни добавки като консерванти, овкусители, оцветители, белтъци и други. Използването единствено на ръчно отделено месо в саламите от лични марки дава гаранция за висококачествени артикули с достоверен и автентичен усет и усъвършенствани рецептури.

Специалната акция “1+1 ” на Lidl Plus дава нови спомагателни благоприятни условия за преференциално извършване на покупки за всички клиенти на Lidl. До края на юни потребителите на Lidl Plus ще могат да спестят най-малко 60 лева с друг ваучър всяка седмица, с който да закупят два броя от един артикул на цената на един. Акцията включва съществени млечно, месни и други артикули, които всяко домакинство използва ежедневно.

Наред с атрактивните предложения на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага и десетки други артикули с високо качество и преференциална „ Lidl цена “ и понижения от 20 до 50%, а от време на време и до 70%. Така компанията оказва помощ на своите клиенти да усъвършенстват разноските си и да възнамеряват дейно фамилния бюджет.

И с цел да може месец май да бъде освен освежаващо спестяващ, само че и сладостно апетитен, веригата дава опция на 1000 късметлии да завоюват и ваучър за извършване на покупки на стойност 100 лева в приложението Lidl Plus. Единственото, което участниците би трябвало да създадат е да закупят от 8 до 28 май сладоледи от личната марка на Lidl - Gelatelli, Bon Gelati или Balino за най-малко 4 лева в един касов бон, да сканират на касите своето приложение, а по-късно да се записват още веднъж в него за сладката и освежаваща лотария. Повече информация за играта.

*За поредна година Лидл България завоюва Qudal за най-високо качество на продуктите със лична марка в България. Компанията получи максимален брой гласове измежду участниците в изследването Private label QUDAL – QUality meDAL 2022/2023. Изследването бе извършено на българския пазар посредством онлайн въпросници от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH) през март 2022 година измежду 1200 българи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР