Маска за бръчки с белтък и мед – много съм

...
Маска за бръчки с белтък и мед – много съм
Коментари Харесай

Маска за бръчки с белтък и мед, действа мигновено

Маска за бръчки с белтък и мед – доста съм удовлетворена от резултата

Бях доста млада, когато бръчките започнаха да се появяват, бях на по-малко от 30 години. По това време си мислех, че постоянно ще наподобявам млада. Когато бръчките започнаха да се появяват по челото и към очите, бях доста разочарована.

Майка ми и баба ми имат хубава стегната кожа, което значи, че не е поради гена, а поради мен. Пиех доста малко вода и не се хранех здравословно.

Един ден се оплаках на баба ми и тя ми разкри един необикновен трик, който промени живота ми. Това ми даде воля да трансформира напълно външния тип и отношението към тялото ми.

Баба ми ми даде рецепта за маска за лицето, само че тя ми подсети, че хубостта би трябвало да се подхранва както вътрешно, по този начин и външно.

Оттогава започнах да пия повече вода, чайове и прясно изцедени сокове, както и да проследявам за храненето си. Това прояснение в действителност си заслужаваше. Сега съм на 45 и към момента наподобявам като на 30 години.

Ето рецептата на баба ми. Тази маска е идеална за кожата, подхранва, почиства и я прави по-красива. Съставките, които съдържа са изцяло естествени и нямат нездравословни резултати.

Необходими съставки:
1 белтък
1 чаена лъжичка лимонен сок
½ чаена лъжичка мед

Приготвяне:
Разбийте белтъка до подготвеност, по-късно прибавете останалите съставки и разбъркайте добре.

Забележка: Не нарязвайте лимона, а пробийте дребна дупка, от която да изстискате, колкото ви е нужен сок. След това увийте лимона в транспарантно фолио или пликче и го съхранявайте в хладилника. Ще остане пресен за още няколко дни. Иначе, истинската рецепта съдържа сок от цялостен лимон и 4 белтъка, само че това е огромно количество за мен. Винаги си върша прясна маска преди всяка приложимост.

Употреба: Най-добре използвайте маската след къпане, когато лицето е чисто и порите са отворени или просто измийте лицето си с топла вода или сложете топла влажна забрадка на лицето за към 5-6 минути, с цел да отворите порите си.

Вижте още: Диетата на Петър Димков – за 4 седмици ще свалите 23 кг

След това, нанесете маската върху лицето си и я оставете за към 15-20 минути. След това изплакнете. Ако извършите по-голяма доза, съхранявайте сместа в стъклен съд за 2-3 дни в хладилника.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР