Масажист от България е осъден в Обединеното кралство за сексуално

...
Масажист от България е осъден в Обединеното кралство за сексуално
Коментари Харесай

Осъдиха български физиотерапевт за сексуално насилие във Великобритания

Масажист от България е наказан в Обединеното кралство за полово принуждение над поредност от клиентки, които са го разкрили посредством известно приложение за лечебни услуги, оповестява английският таблоид Daily Mail.

45-годишният женен Юлиян Димов се възползвал от жертвите си, откакто те си записали сеанси при него в личните си домове. Използваната платформа разрешава на клиентите да се свързват с терапевти на свободна процедура за частни сесии, макар че в предишното е попадала под хакерски атаки, акцентира изданието.

Димов, професионален физиотерапевт, е бил хванат след сигнал от пострадала жена, подаден през ноември 2022 година. Разследващите органи са се свързали и с други негови клиентки, които също докладвали за офанзиви по време на масаж.

Българският жител е бил задържан на лондонското летище " Гетуик “ при опит да се качи с еднопосочен полет за родината си на 15 юни предходната година.Полицията проверила телефона му и разкрила повече от 30 фотоси на дами, направени без тяхното единодушие при домашни визити.

Въпреки доказателствата за полово принуждение и воайорство, Димов твърди, че фотосите са само за професионална приложимост в неговия уеб страница за разтривки. Но той бе приет за отговорен за поредност от закононарушения против 10 жертви и е приет за отговорен по 12 обвинявания за полово принуждение, шест обвинявания за воайорство и две обвинявания за опит за воайорство.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР