Мария е на път да се превърне в голяма звезда

...
Мария е на път да се превърне в голяма звезда
Коментари Харесай

Мария ги удари в земята! Елени Фурейра поздрави нашенката

Мария е на път да се трансформира в огромна звезда и в съседката ни. Гръцки медии към този момент са луди по нея, поради това, че една от най-известните ни поп фолк изпълнителки е избрала да се показа с тяхна ария за дебюта си в “Като две капки вода ”.

Гръцки медии погнаха Мария, откакто балканската звезда Елени Фурейра показа на сторито си в Инстаграм нейното показване от първия лайв на " Капките ", в който нашенката влезе в нейния облик.

Националната телевизия и още няколко медии направиха изявленията с Мария, с цел да я попитат за какво е избрала тъкмо тази ария и не пропуснаха да й благодарят.

Припомняме ви, че Елени показа Гърция с песента “Fuego ” на Евровизия.

Това е третото приветствие от огромна звезда за Мария, откакто Лили Иванова й направи комплимент. Последваха Елвира Георгиева и Елени Фурейра.

Междувременно Мария се оправя все по-добре с всеки минал лайф и съумява да влезе в толкоз разнообразни облици, че мнозина даже объркаха пеенето й онлайн с плейбек.

“Някои не могат да си признаят, че се оправям добре ”, съобщи тя в свое изявление преди дни.

Мария несъмнено е с афинитет към балканската музика, тъй като има много дуети с гръцки топ реализатори като Стан, Кириакос и Джакпот.

Парчето й със Стан “Страдам ” даже стана “Песен на годината ” на премиите на телевизия MAD, където обаче нашенката не съумя да участва.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР