Манчестър Юнайтед обмисля да привлече защитника на Атлетико Мадрид Рейнилдо,

...
Манчестър Юнайтед обмисля да привлече защитника на Атлетико Мадрид Рейнилдо,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед поглежда към нов ляв бек от Мозамбик

Манчестър Юнайтед обмисля да притегли бранителя на Атлетико Мадрид Рейнилдо, само че може да се сблъска с конкуренция от страна на Астън Вила. 30-годишният ляв бек от Мозамбик има единствено една година до края на контракта си с „ дюшекчиите “ и това значи, че може да бъде разполагаем за към осем милиона това лято.

Рейнилдо мина в испанския гранд през 2022-а година от Лил, откакто оказа помощ на френския клуб да завоюва Лига 1. Той обаче получи скъса кръстни връзки през февруари предходната година, което го извади от игра до ноември. След завръщането си той е играл единствено 15 пъти за тима на Диего Симеоне и в този момент може да бъде наличен на много ниска цена.

The Sun твърди, че Рейнилдо е в радара както на Ман Юнайтед, по този начин и на Астън Вила. Ювентус също го следи от няколко месеца и може да се включи в борбата за подписа му.

Man Utd looking to sign first Mozambique star in Premier League history but face transfer fight with Aston Villa
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Мениджърът на Ман Юнайтед -  Ерик загар Хаг, който не е сигурен за бъдещето си на „ Олд Трафорд “, съобщи предходната седмица, че ляв бек може да бъде една от главните цели на клуба за лятото. Позицията се оказа кошмарна за Юнайтед през този сезон, откакто Тайрел Маласия бе навън за цялата акция, до момента в който проблемите с травмите на Люк Шоу го ограничиха до единствено 15 изяви.

Това значи, че Рейнилдо може да се трансформира в атрактивна и налична алтернатива за „ алените дяволи “. Но те може да го изтърван, в случай че Унай Емери опита да го докара във Висшата лига, като Вила съвсем несъмнено ще може да му предложи футбол в Шампионската лига.

Ако Рейнилдо одобри да играе, в който и да е клуб в Англия, то той ще стане първият футболист от Мозамбик, който ще се подвизава във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР