Малко дете сираче оставя надзирателят, който се самоуби в затворническото

...
Малко дете сираче оставя надзирателят, който се самоуби в затворническото
Коментари Харесай

Неописуема драма: Младият надзирател, който се простреля, оставя невръстно сираче. Родителите му…

Малко дете сираче оставя надзирателят, който се самоуби в затворническото общежитие в Разделна. Съпругата му е унищожена, а болните му родители не знаят на кой свят са, разясниха пред БЛИЦ близки на фамилията.
42-годишен надзорник се е самоубил през вчерашния ден вечерта до момента в който е бил на промяна в ЗО „ Разделна “. Близки на фамилията обясниха, че за роднините на служителя на Затвор – Варна този удар е сразяващ, тъй като е поредна покруса.
Той е почнал работа като чиновник в пандиза пред 6 – 7 години. Преди това е бил действен служащ в системата на Министерство на вътрешните работи. Няма сведения да е имал проблеми и санкции по време на службата си.
В работата си като надзорник е бил уставен, вършел е добре служебните си отговорности, не е показвал, че нещо го тревожи. В държанието му не е имало индикации, че счита да посегне на живота си. Бил е състезател, мощно пристрастен по фитнеса.
От правосъдното министерство потвърдиха, че се касае за самоубийство, само че не изнесоха други детайлности заради обстоятелството, че се касае за персонална покруса – от една страна, а от друга, че е налице формирано досъдебно произвеждане по случая.
42-годишният надзорник не е имал персонално оръжие. Според хипотезите на проверяващите евентуално това е повода да постави завършек на живота си на работното си място, защото в качеството си на шеф промяна, той е имал достъп до оръжейната.
Установено е, че се е самопрострелял, а незабавно на помощ са му се притекли негови сътрудници. На мястото извънредно бързо се е отзовала кола за спешна помощ, само че за жал не е имало късмет за живота на мъжа.
Според източници, ангажирани със случая, касае е се за извънредно персонална покруса. Една от хипотезите, която се преглежда в хода на следствието, е усложнения при обслужването на кредитни отговорности.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР