Малкият Митко се появил на бял свят докато майка му

...
Малкият Митко се появил на бял свят докато майка му
Коментари Харесай

Фелдшер от Айтос изроди бебе в линейка

Малкият Митко се появил на бял свят до момента в който майка му и дежурният екип пътувал към УМБАЛ – Бургас

Фелдшерът Радко Радев от Айтос изроди крепко бебе с идеални ограничения в кола за спешна помощ. Той разкри, че сигналът за потребността от здравна помощ е бил получен в 4:11 часа сутринта през вчерашния ден в незабавния център в Айтос. 

„ Това се случи по време на нощното ми дежурство във Филиала за незабавна здравна помощ в града. Бяхме извикани на улица „ Ружа “ 30 за бременна жена в 10-тия лунарен месец. По най-бързия метод се изнесохме с водача на колата за спешна помощ до адреса. Прегледах родилката, мерих й кръвното налягане и открих, че има болки на 5 минути, а до момента в който се предвижим колата за спешна помощ, тъй като там няма улица, а се върви пешком, тя стартира да ги усеща през 2 минути “, сподели Радев пред бТВ. 

„ Когато влезе в колата за спешна помощ, дамата сподели, че има напъни и беше ясно, че бебето ще излиза. Казах й да се успокои и да легне върху носилката. Раждането стартира по време на придвижване на път към УМБАЛ – Бургас “, прибавя той.

Ражда се Митко и той е с идеални ограничения, посочи кореспондентът Елеонора Дъбова.

„ Жената доста се зарадва. Каза ми, че още по-добре е щяло да бъде, в случай че беше момиче бебето, защото и първото й бебе е също момче “, споделя фелдшерът. 

„ Това не е първото сходно раждане в колата за спешна помощ. Около 20 са, само че това бе по-особено за мен “, споделя той.

Аз съм елементарен човек и си извършвам отговорностите, сподели Радко Радев, откакто журналистката от бТВ го пита дали се усеща воин. 

„ Нито имам кариера да върша, нито съм лаком. Просто желая да оказвам помощ на хората “, добави мъжът, който към този момент повече от 50 години работи като фелдшер. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР