Малееее, повече от 80 процента от населението ни вярвало на

...
Малееее, повече от 80 процента от населението ни вярвало на
Коментари Харесай

ТОЯ ПЪРВО ДА ГО ОПЪНАТ ЗАРАДИ PEGASUS, ПОСЛЕ ДА СЕ ЦЪКЛИ СРЕЩУ РУСИЯ И ПУТИН! ВИДНИЯТ БИБЛИОТЕКАР, ОСР@Л ВСИЧКО ДЕ МОЖАЛ В СЛУЖБИТЕ, АКЪЛ ДАВА И ТОЙ СРЕЩУ РУСИЯ!

Малееее, повече от 80 % от популацията ни вярвало на Путин, а не на Байдън, пищи при Цветанка Ризова „ великият “ „ библиотекар “ Цветлин Йовчев. И това било неприемливо, по какъв начин можело да се допусне, върти на епеци очички Йовчев. И громи Путин и Русия.

Ризова го пита имало ли в службите и по високите етажи у нас шпиони на Русия, а Цветлин Йовчев вика, че по негово време в ДАНС били изгонили един посланик, хахаха!

Понеже Ризова в никакъв случай не е в час, не го пита обаче по времето на тоя Цветлин Йовчев какъв брой продажници и предатели от познавач. службите,  продали се на американските служби работеха, отпред с Йовчев?

Защото у нас когато бачкаш за Съединени американски щати не е пласиране и предаване на народен интерес, анадънмо?!

Видният библиотекар Цветлин Йовчев, оср@л всичко де можал в службите, и понастоящем сол таш@к на радев, дежурен „анализатор“ против Русия, да умреш от смях!

Тоя първо да го обтегнат поради PEGASUS и по-късно Ризова да се цъкли отсреща му, а той да приказва за „руска пропаганда“! Щом тоя е до коляното на Радев, правете сметка какви идиоти ни ръководят.

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР